Lake Fest nastavlja svoju priču, Galija i Bad Copy pred 7000 ljudi

Nakon odlične prve večeri, Lake Fest je nastavljen odličnim nastupima Galije, Natali Dizdar i dvojca Bad Copy pred 7000 ljudi.

Već od 19 časova, uz podgorički Parampaščad uživao je ne tako mali broj fanova koji je ispod krupačkih topola našao svoje utočište u oazi odlične muzike. Njih su na bini naslijedili dubrovčani OPG koji su svojim zanimljivim nastupom prodrmali ljude.

Nakon njihovog nastupa, na bini se pojavio GRU. Nakon više godina hibernacije ponovo je vratio na veliku binu velike hitove koji su obiljležili njegovu višedecenijsku karijeru. Potpomognut Banetom iz MVP-a izveo je svoje najveće hitove kao što su “Srce”, “Adrenalin Džanki”, “Petak”, “Biću tu” i napravio odličnu atmosferu.

Natali Dizdar je svojim romantičnim pristupom muzici natjerala sve da horski pejvaju i uživaju uz lagane note koje je ona izvela sa bendom. Numere sa poslednjeg studijskog albuma “Iluzije”, kao i hitovi “Mjesto za jedno” “Zamjeniću te gorim”, “Stranac” bili su odlično prihvaćeni od strane svih koji su se njihali ispred bine.

„Najbolje se stvari doživljavaju. Ne treba ništa da se čuje, već da se osjeti i to se osjetilo večeras, riječi su suvišne. Meni je ovdje bilo jako lijepo. Inače ja u Nikšiću kada gostujem, bilo sam ili sa bendom, nama je uvijek ovdje lijepo. Mene za Nikšić vezuje mnogo stvari počev od privatne pa do raznoraznih priča. Taj fluid se jednostavno osjeća. Ja volim Nikšić“ rekao je Nenad Milosavljević odmah nakon nastupa benda Galija.

Iako je kiša počela na pola nastupa, 7000 prisutnih je sve velike hitove ovog niškog benda pjevala u glas i uživala u numerama kao što su “Dodirni me”, “Kotor”, “Digni ruku”, “Mnogo sam žena poželeo“ i “Stare trube”.

Beogradski hiphop dvojac Bad Copy je nastavio da podiže atmosferu. Ajs Nigrutin i Timbe su isprašili ono što najbolje znaju, a to je da naprave odilčnu žurku. “Esi mi dobar”, “Žurka”, “Ljubav ili pivo” samo su neke od pjesama koje su apsolutno svi u glas repovali zajedno sa bendom.

Na samom kraju, intenzitet kiše se naglo povećao i nastup benda Talisco, uz sve napore benda i produkcije da se isti održi, je morao biti otkazan.

Večeras će pokraj Krupca nastupiti Kiril Djaikovski, Neverne Bebe, Mortal Kombat, Samostalni Referenti, Pero Defformero, Porto Morto i Freedom.