SEJO SEXON, ZABRANJENO PUŠENJE: Premijerno na LAKE FESTU “Piccola storia di grande amore”

LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na Lake festivalu?

SS: Dakle to znači desiće se jedno kompletno podmlađivanje i rekuperacija organizma, uklanjanje bora, povećavanje mentalnih sposobnosti, poboljšanje cirkulacije i ostale kako bi rekao mentalno estetske pomake, kao i zdravstvene pomake i sve druge vrste napretka će publika moći da osjeti poslije našeg nastupa.  Šalim se naravno. Nijesam ja Sai Baba. Na festivalu jedan lijepi ovogodišnji, kako bih rekao, potpuri naših mega hitova koje smo priredili za ovu sezonu. ZB svake godine slično kao Linda Evangelista mijenjamo svoju modu, svoju garderobu tako da su pjesme za ovu sezonu posebno odabrane. U svakom slučaju biće to jedan show koji publika nije vidjela prošli put i izbor pjesama koje prošli put nijesu bile na ovom festivalu, tako da mislim da će otići s osmjehom na licu.

LF : Koji su vaši utisci kada se radi o Lake Fest-u?

SS: Kao prvo to je publika. Publika koja pripada onim 5% populacije koju ne boli kad misle. Publika za koju se stvarno vrijedi potruditi. Nadam se da ćemo ostaviti srce na terenu i opravdati poziv saveznog kapitena. To je ekipa koja zna šta je muzika, to je ekipa koja se nagledala i naslušala lijepih bendova u dobroj produkciji. U svakom slučaju biće uzbudljivo nastupiti pred takvom rajom.

LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?

SS: Pa naravno ja ću biti ispaljen iz topa, preletjeću nekih 120 metara, onda ću se odbiti od tramboline i nježno prizemljiti na tendu iznad bine, zatim ću se spustiti konopcima  Poslije toga ću montirati specijalno napravljene raketice koje će me nositi iznad publike dok ću ih ja nagraditi mojim poetskim iskazom.  I ovaj put se šalim naravno. Ovaj put spremamo premijeru jedne pjesme koja je onako dosta zahtjevna i dugačka, a zove se “Piccola storia di grande amore”. To će biti prvi put da ćemo je Crnoj Gori izvesti uopšte, čak ni stara postava Zabranjenog pušenja se nije usuđivala na takav poduhvat. To je nešto na šta sam ponosan, jer tu pjesmu nije lako izvesti, puno je učesnika bilo u snimanju toga, operska pjevačica i raznorazne neke posebne i ekstremne potrebe ima ta pjesam, ali eto uspjeli smo je pripremiti za stejdž i dosta smo svi ponosni na to.

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na Lake Fest-u?

SS: Najviše volim slušati poruke fanova, šta fanovi misle o nastupu. Najviše volim slušati kritike fanova. Neke poruke za fanove sam uglavnom smjestio u moje pjesme. Mogu da citiram Alan Forda “Bolje biti lijep i bogat nego ružan i siromašan. ”